Cerinţe legale protectia capului:

- Orice lucrător ce riscă accidentări ale capului cauzate de căderi de obiecte sau materiale, sau cauzate de mase fluctuante, sau de ciocniri cu obstacole, trebuie să primească căşti de protecţie adecvate.

- Aceasta se aplică mai ales lucrărilor de construcţie în apropierea sau vecinătatea schelelor şi a locurilor de muncă la înălţime, lucrărilor de demolare, lucrărilor de săpătură, şanţuri, canale, puţuri şi tunele, subterane, lucrări de detonare, lucrări în zona elevatoarelor,a echipamentelor de ridicare, macarale şi conveioare, oţelării şi lucrări la liniile supraterane şi echipamente cu percuţie.

Cerinţe lelegale protectia auditiva:

- Dacă nu se poate exclude expunerea zilnică la zgomot a lucrătorilor zgomotul depăşeşte nivelul de evaluare de 85 dB, trebuie să se furnizeze echipament de protecţie a urechilor adecvat.

- Surzirea cauzată de zgomot este boala profesională nr. 1 în industria construcţiilor, şi este incurabilă.

Cerinţe lelegale protectia ochilor si a fetei:

- Angajatorul trebuie să furnizeze protecţia ochilor şi a feţei lucrătorilor dacă există riscul vătămării ochilor şi a feţei.

- Echipamentul de protecţie a ochilor şi a feţei care este purtat tot timpul trebuie să se potrivească cu forma feţei sau a capului celui care îl poartă, şi să aibă etichetă personală.  

- Protecţia ochilor şi a feţei trebuie să limiteze cât mai puţin posibil câmpul de vizibilitate.

- Orice lucrător expus la gaze, vapori sau materii în concentraţii ce reprezintă un pericol pentru sănătate (§21 Par. 3) trebuie să primească protecţi eadecvată a respiraţiei…..Dacă concentraţia de oxigen în aerul ambiental este prea scăzut , angajatul trebuie să primească echipament cu oxigen.


Categorii:

- Casti de protectie

- Viziere de protectie

- Ochelari de protectie

- Masti si casti de protectie sudura

 

 

 

 

 

      

 Acasa   Acasa  Certificat ISO 9001  Lege 1  Lege 2  Produse / EIP   EIP  Incaltaminte  Imbracaminte  Maini  Cap/Ochi  Respiratie/Auz  Inaltime  Diverse  Branduri proprii   Incaltaminte  Imbracaminte  Manusi  Diverse  Oferta Distributie!   Oferta distributie  Industriale   Organizare magazii  Dulapuri metalice   Usi glisante   Vestiare   Fisete metalice   Clasificatoare  Tratare apa  Curatenie industriala  Contact   Contact  Calendar  Newsletter